Pheromax

8 maja 2015

Działanie Pheromax cechuje się silnym pobudzeniem seksualnym. Mimo, że brzmi to niewiarygodnie, po użyciu tych feromonów momentalnie stajesz się wyjątkowo atrakcyjny, bądź atrakcyjna dla otaczających Cię osób przeciwnej płci. Natomiast, pozostałe osoby traktują Cię z należytym szacunkiem oraz poważaniem. „Pheromax to PETARDA w uwodzeniu” – takie słowa często słyszymy od klientów, którzy kupują PHEROMAX po raz 7. lub kolejny.

Pheromax Man

Pheromax Man – flakon 14ml

Opis:

Wpływ na płeć przeciwną:
Osoby przebywające w Twoim towarzystwie stają się rozmowne, towarzyskie, czasami skłonne do flirtu. Zwiększasz pożądanie oraz zainteresowanie swoją osobą. Stajesz się osobą bardziej atrakcyjną seksualnie.

Wpływ na konkurentów:
Twoi konkurenci traktują cię z większym szacunkiem. Szukają Twojej aprobaty. Stajesz się osobą dominującą w towarzystwie.

Wpływ na Twoją osobę:
Po zastosowaniu Pheromax stajesz się pobudzony, wzrasta Twoja spontaniczność, błyskotliwość oraz pewność siebie i nie ma to nic wspólnego z Twoim nastawieniem. Może pojawić się uczucie gorąca.

Pheromax jest stale wykorzystywany przez niektórych mężczyzn oraz kobiety w klubach, czy podczas spotkań towarzyskich, by wywołać pożądanie w partnerze.

Osoby, które zdają sobie sprawę z potęgi działania prawdziwych feromonów, mogą korzystać z niewiarygodnych możliwości jakie daje 14ml flakon Pheromax. NU Life KG gwarantuje niesamowicie wysokie stężenie feromonów w każdym flakonie w wysokości 0,035%Absolutny HIT! Na zachodzie Pheromax określany jest jako produkt klasy Hi-tech. Mercedes wśród feromonów do uwodzenia.

Wiele lat badań zaowocowało stworzeniem nowoczesnej formuły, która w niewiarygodny sposób wpływa na płeć przeciwną. Pheromax zawiera nie tylko dwa podstawowe feromony działające na płeć przeciwną (Androstenol, Androstenon), ale również nowy, niedawno odkryty Androstadienon. Połączenie tych trzech silnych feromonów w bardzo wysokim stężeniu oraz odpowiednich proporcjach skutkuje powstaniem mieszanki wybuchowej. Ten produkt, w przeciwieństwie do wielu tanich środków, działa tak, jak powinien już od pierwszego użycia – gwarantowane

Skład:

Opakowanie: 14ml szklany flakon chroniony aluminiową obudową
Wydajność: 120 pełnych aplikacji
Aplikowana doza substancji: 117 mcl
Stężenie: 0,35mg/ml
Ilość feromonów w aplikacji: 1 aplikacja uwalnia 45 mcg czystych feromonów
Skład Pheromax Man: 2.0mg Androstenol, 1.8mg Androstenone, 1.2mg Androstadienone.
Skład Pheromax Woman: 3.0mg Copulins, 1.0mg Androstenol, 1.0mg Estratetraenol

Żródło: Feromony.pl

Cena: od 296 zł

Kategoria: Do uwodzenia

Informacje

  • 10/10
    Skuteczność
  • 10/10
    Wydajność
  • 8.2/10
    Zapach
  • 8.1/10
    Dostępność
  • 9/10
    Cena

ZALETY

  • Bardzo silne działanie
  • Duża wydajność
  • Wysoka jakość wykonania
  • Według mężczyzn, szczególnie dobrze sprawdza się na młodych kobietach

WADY

  • Brak

62 Opinii

  • martin421 8 grudnia 2016 o godzinie 13:40

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Phx genialnie wzmacnia emocje, które są już wytworzone. Wzmacnia seksualność i podniecenie.

  • gonzo984 21 listopada 2016 o godzinie 16:39

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    5.2

    Długo się wahałem, ale zamowiełem i nie żałuję. Kupujcie bez zastanowienia, będziecie zachwyceni efektami!

  • aaaaaa 15 października 2016 o godzinie 19:39

    Skuteczność

    0.8

    Wydajność

    0.7

    Zapach

    0.8

    Dostępność

    0.9

    Cena

    1.5

    strata kasy

  • Andrzejek215 10 października 2016 o godzinie 22:37

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Cóż mogę powiedzieć, produkt spełnia swoje oczekiwania. Może nie jest tak mega jak piszą na stronie, ale działanie zauważalne, widoczne.

  • Agata 1 września 2016 o godzinie 19:37

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Według mnie świetne feromony! Dobrze działają na otoczenie ale również na mnie samą, dodają pewności siebie

  • Kllll21 12 sierpnia 2016 o godzinie 18:08

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    8.8

    Dostępność

    6.5

    Cena

    8.9

    Dawniej trudno mi było uwierzyć w działanie feromonów, nawet jeśli na niektórych stronach internetowych z feromonami były pozytywne opinie. Nigdy nie kupowałam sobie perfum, które by kosztowały więcej niż 50 zł, nie lubię też mieszać perfum. Słyszałam ,że tym droższe feromony tym lepsze, lecz gdy tylko sprawdziłam ceny feromonów, które nie były uznawane za podróbki byłam w szoku. Dlatego zrezygnowałam całkowicie z kupna feromonów, bo uznałam to za stratę pieniędzy. Tydzień temu moja przyjaciółka zamówiła sobie flakon feromonów bezwonnych i z nim przyszła po mnie, ponieważ ustaliłyśmy dzień wcześniej by iść razem do klubu,bo nie chciałyśmy tam przychodzić osobno. Oczywiście wchodząc do mnie pochwaliła mi się nim. Zaczęłam zadawać jej wiele pytań dotyczących tego produktu, przed otwarciem wiedziała tyle co i ja na temat flakonów, więc szczególnej odpowiedzi nie dostałam, więc zebrałam się i wyszłyśmy. Nie przypuszczałam ,że tak się to skończy, ponieważ zazwyczaj jak gdzieś poszłyśmy razem, jakieś obce osoby bardziej na mnie się patrzyły ,bo byłam o głowę wyższa i miewałam zazwyczaj rzucające się w oczy sukienki lub bluzki, tym razem się ubrałam w czerwoną bluzkę z cekinami i mini spódniczkę, natomiast moja przyjaciółka w bawełniany podkoszulek bez dekoltu i spódnicę do kolan. Wtedy prawdę mówiąc byłam pod wrażeniem bo tym razem nie jeden wzrok był skierowany w kierunku mojej przyjaciółki i nie jedna obca osoba rozmawiała z moją psiapsiółą, ja pierwszy raz w życiu byłam znudzona pobytem w klubie. Parę dni temu zdecydowałam się zakupić próbkę bezwonnego feromonu dla kobiet, aby znać jego zalety nawet nie musiałam ,,jeszcze wtedy” dokonywać zakupu.

  • M 1 lipca 2016 o godzinie 18:33

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Kiedyś dostałem całkiem przypadkiem próbkę 1 ml. To co one potrafiły zdziałać przewyższa oczekiwania. Wczoraj przed południem zamówiłem 14 ml przez paczkomat dzis rano wiadomość że są juz do odbioru :D. Tak profesjonalnej obsługi jeszcze nie widziałem. Jeśli chodzi o sam produkt to 9/10. Generalnie poprawiłbym nie tyle zawartość co aplikator 😉 a poza tym super :) Pozdrawiam!

  • jg742 14 czerwca 2016 o godzinie 12:31

    Skuteczność

    9.2

    Wydajność

    9.3

    Zapach

    9.3

    Dostępność

    9.3

    Cena

    9.4

    bardzo profesjonalna, dyskretna obsługa.

  • Mariusz 12 maja 2016 o godzinie 13:23

    Skuteczność

    6.3

    Wydajność

    9

    Zapach

    5.5

    Dostępność

    2

    Cena

    7

    Witam serdecznie. Jakiś czas temu zamówiłem próbkę Pheromax (flakonik 1 ml) oraz 3 próbki Perception (saszetki). Co definitywnie trzeba wyróżnić – kontakt i dbałość o klienta :) Podobny standard obsługi ciężko gdziekolwiek spotkać i za to wieli szacunek i podziękowania dla obsługi portalu :) Również w kwestii przesyłki nie można nic zarzucić. Ekspresowa i bezproblemowa. Ogólnie obsługa klienta na celujący. Wiem o czym mówię gdyż sam z racji wykonywanych zawodów „siedzę” w obsłudze już pokaźne lata i zawsze dążę do podobnego poziomu :) Teraz przejdźmy do rzeczy. Chciałbym napisać coś pozytywnego o produktach, ale naprawdę ciężko. Mogę jedynie stwierdzić, że w jakimś małym stopniu poczułem się bardziej pobudzony i może troszkę pewniejszy siebie czasami. W bardzo minimalnym stopniu widać było zmianę stosunków w miejscu pracy ( kwestia autorytetu). Niestety na tym muszę skończyć pochwały a szkoda :( Nie chcę twierdzić, że te produkty nie działają, bądź są oszustwem. Całkiem prawdopodobne, że po prostu nie działają na wszystkich :) też taką możliwość dopuszczam. Ja bynajmniej nie zauważyłem absolutnie żadnej zmiany u płci przeciwnej. Oczywiście nie spodziewałem się, że nagle każda kobieta wpadnie mi w ramiona :) Poprostu nie zaobserwowałem większego „zainteresowania” niż przed używaniem produktów – w jakimkolwiek aspekcie. Problem może również polegać na tym, iż ogólnie jestem raczej osobą otwartą i pozytywnie zwariowaną – możliwe, że feromony nie miały już co robić :) W każdym razie pytając o jakikolwiek wpływ produktów na flirt/uwodzenie/relacje z kobietami etc. muszę odpowiedzieć – żadnych efektów nie zauważyłem :( A próbowałem w różnych konfiguracjach – być w towarzystwie bliżej, dalej, krócej, dłużej, w grupie/skupisku osób, osobno. Również z dawkowaniem eksperymentowałem (może w tym problem?) – na saszetce Perception pisało (na 2 użycia). Próbowałem na dwa razy, próbowałem całą saszetkę na raz. Próbowałem łączyć z Pheromaxem (też w różnych ilościach stosując obydwa). Pheromaxa z kolei stosowałem najpierw dołączonym „dozownikiem” – smarując się taką ilością płynu jaka się na nim osiadła, a gdy to nie pomogło to na zasadzie „wylewów”. Czyli palcem zatkałem flakonik. Przechyliłem buteleczkę „wylewając” na palec i „smarowałem” odpowiednie miejsca. Bawiłem się z dawkami. Najpierw jeden „wylew” np na obie strony nadgarstków/szyi czy też miejsc za uszami (próbowałem też smarować obie strony nosa – przestrzeń zew. między poniżej oczu ale powyżej nozdrzy) jak nie działało to jeden wylew na jeden nadgarstek np. PODSUMOWUJĄC – w moim przypadku wielkich efektów feromony nie dały. Nie twierdze, że są złe albo nie działają. Dopuszczam ewentualność, iż coś zrobiłem źle lub po prostu nie na każdego działają tak jak się opisuje :) W każdym razie nie zniechęcam – próbki nie są kosmicznie drogie. Warto te parę złotych wydać chociażby z samej ciekawości – jaki będzie efekt. Pozdrawiam wszystkich :)

  • OLA 3 maja 2016 o godzinie 21:23

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Pheromax są super, ale jeszcze bardziej pod wrażeniem jestem obslugą klienta w feromony.pl. Właśnie do mnie napisano maila z pytaniem czy paczka na pewno dotarła. Taka obsługa naprawde się nie zdaża. a feromony naprawdę dzialają. Kupilam je zeby wzbudzic wieksze zainteresowanie chlopaka. Udalo sie, a reszta swiata tez wykazuje wieksze zainteresowanie, nawet kobiety sa mile.Niesamowite. Kupilam tylko probke ale napewno kupie cale opakowanie. Polecam:))))

  • Krzysiek 14 kwietnia 2016 o godzinie 11:22

    Skuteczność

    9.5

    Wydajność

    10

    Zapach

    0.4

    Dostępność

    9

    Cena

    8.8

    Kupiłem feromony by się przekonać czy działają.Spróbowałem i wiem jedno,że trzeba nakładać tego mało(nie pryskać),bo kilka kobiet zwróciło mi uwagę że dziwnie pachnę.Żona szybko wyniuchała zapach i mówi że to na nią nie działa,ale zauważyłem że ma ochotę na sex prawie codziennie.

  • HubertW 14 kwietnia 2016 o godzinie 08:31

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Dzięki feromonom kobiety są mną zainteresowane: wymienieją spojżenia, „przypadkowo” ocierają się o mnie, a nawet zagadują. Gdy jestem np. na imprezie to wiekszość kobiet jest mną zainteresowana. Wcześniej kobiety nie były mną zainteresowane a teraz nawet biją się o to by zatańczyć ze mną.

  • Paweł 3 kwietnia 2016 o godzinie 13:52

    Skuteczność

    8.8

    Wydajność

    9

    Zapach

    8.9

    Dostępność

    9

    Cena

    9.1

    Witam wszystkich kupiłem pheromaxa i npa stosowałem najpierw jeden potem drugi efekt był niezły ale po zastosowaniu feromonów razem czyli troche tego troche tego coś niesamowitego ludzie pranie mózgów w dyskotece ochrona wpuściła mnie bez kontrolowania ciągłe spojrzenia kobiet wszędzie w sklepie na poczcie słychać szepty kto to znasz go na studiach wszystkie koleżanki z grupy chcą rozmawiać tylko zemną a koledzy z daleka się witają i zapraszają na piwo pranie mózgów mówie wam

  • kazik 20 marca 2016 o godzinie 16:20

    Skuteczność

    8.9

    Wydajność

    9.1

    Zapach

    0.7

    Dostępność

    0.7

    Cena

    9

    używam od 5 lat. polecam szkoda ze nie ma w sexshopach

  • Andrw 18 marca 2016 o godzinie 15:19

    Skuteczność

    0.2

    Wydajność

    0.1

    Zapach

    0.1

    Dostępność

    0.1

    Cena

    0.1

    nie działa, tak samo jak love and desire

  • Natalia 15 marca 2016 o godzinie 14:48

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Polecam wszystkim!!! Działa OSZALAMIAJĄCO na facetów. Makeup + szpilki + pheromax = kazdy jest twój!

  • Patriot@ 12 marca 2016 o godzinie 10:02

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Według mnie, najlepsze feromony do uwodzenia. Dobrze mieszają się z perfumami. Polecam bardzo bardzo <3 :)

  • Natalia 21 lutego 2016 o godzinie 21:18

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    2.4

    Dostępność

    0.3

    Cena

    10

    SUUUUPER feromonki :) Polecam wszystkim dziewczyną :)

  • jsdgm 8 lutego 2016 o godzinie 16:15

    SHIT

    • as 16 marca 2016 o godzinie 15:52

      Skuteczność

      10

      Wydajność

      10

      Zapach

      10

      Dostępność

      10

      Cena

      10

      Bardzo dużo faktologii w Twoim wpisie…

  • nol 28 stycznia 2016 o godzinie 14:09

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Dobre do uwodzenia, kobiety są smielsze, łamie lody

  • robert 21 stycznia 2016 o godzinie 14:10

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Njelpsze do uwodzenia1!!!

  • adam 11 stycznia 2016 o godzinie 17:44

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Dobre feromony za dobrą cenę.

  • Anna 31 grudnia 2015 o godzinie 11:28

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    8.5

    Witam wszystkich zaciekawionych. Dla siebie i na prezenty dla przyjaciółek kupuję i stosuję feromony od 2010 roku. Dziś też kupiłam. Z czystym sumieniem polecam, polecam, polecam…. a za odpowiedni komentarz co do ich działania i efektywności powinno wystarczyć wymowne”mmmmmrrrrrryyyyyy…..”!

  • Jaro 2 grudnia 2015 o godzinie 23:17

    Dobre feromony za dobrą cenę. Najlepsze do seksu i uwodzenia

  • PUA 25 listopada 2015 o godzinie 18:17

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    4.8

    Dostępność

    4.8

    Cena

    10

    Coż mogę napisać. Najlepsze feromony do uwodzenia na rynku. Te z oksytocyną są dobre do związku, sam Pheromax jest NAJLEPSZY do podrywu. Night Game bez PHX to stracony NG.

    Pozdrawiam

  • Andrzej 2 listopada 2015 o godzinie 13:35

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Polecam, dobre feromony

  • 50 16 października 2015 o godzinie 19:04

    Skuteczność

    9.8

    Wydajność

    9.5

    Zapach

    3.9

    Dostępność

    2.8

    Cena

    7.9

    Strasznie dziwny zapach (czuć wódkę)

    dobrze działa

    drogi

    wydajny

  • jasku92 15 września 2015 o godzinie 18:13

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    9.4

    Cena

    9

    świetny produkt naprawdę gorąco polecam . stosuję codziennie i widać powalające efekty . trzeba się przekonać na własnej skórze by docenić moc feromonów

  • KAAmil 9 września 2015 o godzinie 11:36

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Polecam sklep jak i fermony.Miła obsługa jednego dnia za mowiłem a drugiego dnia już była paczuszka dyskretnie za pakowana z magicznym flakonikiem;)długo się zastanawiałem czy zamówić fermony ponieważ nie wierzyłem w ich działanie. Ale gdy zamówiłem pxeromax oxytrust to jestem pod wrażeniem.Byłem miesiąc w separacji z żoną nie gadała do mnie nie dawała się dotykać mówiła że chce odejść nie wiedziałem co robić więc przypadkowo napotkałem tą stronkę fermony.pl i czytałem o tych fermonach i nie mogłem się zdecydować czy to prawda czy pic na wodę ale zaryzykowałem i kupiłem i jestem pod wrażeniem naprawdę to działa .Za mówiłem w środę a w czwartek już były a piątek dopiero prysnełem pół aplikacji i tak siedziałem i czekałem czy jakaś bedzie reakcja ze strony zony ale nic to na drugi dzień w sobotę również się spryskałem fermonami ale trochę więcej i podeszłem do żony to już dawała sie dotykać juz była milsza i na trzeci dzień wziełem prysznic i dałem wiekszą dawke pheromaxu i podchodze do niej a ta juz normalnie się zaczeła przytulać i wylądowalismy w lózku byłem pod wrażeniem ponieważ mój zwiazek był na rozsypaniu a fermony pxeromax oxytrus zdzialaly cuda po trzech dniach zrobilo sie normalnie i zona jest milsza i juz rozmawiamy polecam dla kazdego komu sie sypie zwiazek i dla tych ktorzy szukaja drugiej polowki warto naprawde.Pamietajcie tylko ze trzeba dostosować odpowiednia dake ja juz wiem ze pelna aplikacje musze bo pol to bylo za malo obsluga bardzo fajna polecam pozdrawiam Pozdrawiam

  • s:)s 7 września 2015 o godzinie 18:31

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    0.8

    Dostępność

    0.7

    Cena

    8.1

    Smierdzi, ale działa. Trzeba kryć perfumami

  • sk2 3 września 2015 o godzinie 08:32

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Cud, miód, malina!

  • mastif 1 września 2015 o godzinie 23:59

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Dostałem eliksir w piątek 😀 przyjechała do mnie koleżanka i tak ze dwie godz sobie rozmawialiśmy,nic szczególnego 😥 więc udałem się do wc i sikałem 1raz około 20-30 na szyje zakryłem to Lacoste Challenge
    Efekt był widoczny około 5 min,jednym słowem masakra 😛 zaczęła się kleić do mnie uśmiechać jak nigdy do tond,a dale wiece co było 😉 sexu nie było ale dużo nie brakowało,lecz nie o to mi chodziło 😉
    pojechała do domku a ja po jakiś 40min udałem się na miasto,na stary rynek Poznań,bez jakiego gol wiek planu
    I czytajcie to 😉
    Poszedłem sobie do pabu i zamówiłem piwko i usiadłem sobie na loży
    A obok mnie usiadła jakaś pani,wiek około 35-37lat ja dodam że mam 31
    i tak widzę że zerka na mnie coraz mocniej,i w końcu się przełamała
    Czy moge poprosić ognia,rzekłem nie palę,odpowiedziała szkoda,a ja jej odpowiedziałem ależ proszę i dałem jej zapalniczkę,zawsze mam;)
    i tak słowo do słowa minęło około 50min,i zaproponowała spacer 😉 zgodziłem sie i widziałem jej maślane oczka;) od godz 22 00 do 02-00 chodziliśmy po mieście,a ona coraz bardziej wbiegała na temat sexu,naprawdę nigdy czegoś takiego nie miałem opisane jej całej historii jak to lubi itp szczegółowo słowo po słowie,a ja tylko słuchałem 😆 i po jakiejś chwili mówi mi że mam sexi pośladki 8) zamurowało mnie to totalnie ❗ i czy moze sobie klepnąć haha odpowiedziałem jasne
    I po chwili mnie pocałowała,a dalej to juz było coraz lepiej;)
    Nie doszło do aktu sexualnego bo tego nie chciałem,ale powiedziała mi że ją mega jaram i że chciała by to zrobić
    Na każde moje skomplikowane pytanie odpowiadywała,na końcu powiedziała mi że jej z mózgu robię pranie 😆
    Nasze spotkanie zakończyło się wymiana tel
    Więcej będę pisał na bieżąco

  • miłośniczka 30 sierpnia 2015 o godzinie 11:41

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Jestem bywalcem feromony.pl od 9 lat. Od tylu też lat kupuję feromony. Trzeba się nauczyć ich stosowania, bo nie sztuką jest ” psiknąć się ” raz i myśleć, że cała ulica poleci na Ciebie. Feromony to dodatkowa broń, w skutecznym uwodzeniu a nie cudotwórca.Sama na początku nie umiałam się z nimi obchodzić a i też nie wszystkie są jednakowo skuteczne ale teraz mam jeden ukochany. Polecam

  • kozak 11 sierpnia 2015 o godzinie 21:30

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Dobrze się łączy z Hugo Bossem

  • tyga 7 sierpnia 2015 o godzinie 22:31

    Skuteczność

    9.4

    Wydajność

    9.2

    Zapach

    9

    Dostępność

    0.9

    Cena

    6

    ok

  • Bodzio 29 lipca 2015 o godzinie 19:39

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Kupiłem Pheromax i BTB na początku lipca.Dostawa ekspresowa. Towar dyskretnie zapakowany. Ci co kupili wiedzą, że nie kadzę dostawcy.Pheromax jest fantastyczny jeśli chodzi o uwodzenie. Jestem żonaty i ostatnio nam nie wszystko wychodziło jak należy w łóżku.Być może rutyna po tylu latach. Po zastosowaniu Pheromaxu znów zachowujemy się jakby to był miesiąc poślubny.Na początku żonie ten zapach trochę przeszkadzał.Mówiła, że capię.Zgoniłem to na Fahrenheita. Zmieniłem perfumy na ostrzejsze. Jednak po 2-3 godzinach feromony dają znać o sobie. Jadnak żona powoli się przyzwyczaja do nowego zapachu mówiąc , że zmienił mi się zapach potu. Powiem tak Pheromax W łóżku działa po 10-15 minutach. Żona mówi , że jest jej gorąco i staje się uległa. W stosunku do innych obcych kobiet Pheromax działa tak, że są bardziej rozmowne,rozbawione ale nie aż tak, żeby się ślinić i kleić się do mężczyzny jak prostytutki. BTB powiem szczerze mnie osobiście rozczarował.Nie mam pojęcia za co te pochwały i laury. Podsumowując zapach feromonów mogą różnie odbierać różne osoby. Zapach jest trwały, intensywny i trudno go usunąć. Ja na pewno kupię ponownie Pheromax gdyż ten mi najbardziej leży. Innych feromonów na razie nie zamierzam testować.

  • Jan 21 lipca 2015 o godzinie 10:15

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Stosuję Pheromax od prawie 3 lat i cały czas mnie zadziwiają jego możliwości. To naprawdę działa! Działają na kobiety jak magnes, stają się one Tobą zainteresowane, wykonują flirtujące gesty itp. 😉 Świetne do klubu i na podryw, polecam serdecznie!

  • sylwia 7 lipca 2015 o godzinie 12:41

    Skuteczność

    7

    Wydajność

    7.6

    Zapach

    2.2

    Dostępność

    9

    Cena

    4.1

    Zamówiłam jedynie próbke ze względu na wysoką cene a teraz żałuje bo zamawiając duży flakonik wyszłoby taniej ponieważ na pewno do niego wróce. Polecam, szczególnie nieśmiałym:)

  • jojinka 29 czerwca 2015 o godzinie 15:19

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Produkt sprawdziłam już wcześniej i co do jego skuteczności jestem przekonana, ale tak profesjolanie przeprowadzonej sprzedaży nigdy nie doświadczyłam. Każdy etap zamówienia potierdzony. Paczka wysłana jeszcze w tym samym dniu.NAJLEPSZA OBSŁUGA!!!!

  • blue 27 czerwca 2015 o godzinie 17:12

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    kupilam zaledwie próbkę. następnego dnia postanowiłam wypróbować. tego dnia walczyłam o ostateczną ocenę na świadectwie. nie uwierzycie co się stało. nauczyciel poprosił mnie do pierwszej lawki i kiedy z nim rozmawiałam, uznawał wszystkie moje odpowiedzi i wysłuchiwał mnie do końca. można powiedzieć że jadł mi z ręki. tego dnia mogłam mu wmówić wszystko. a koledzy…. ciągła obecnośc większości obok mnie, ciągłe pytania, spoglądanie prosto w oczy, coś cudownego…. to działa

  • Robert 26 czerwca 2015 o godzinie 12:21

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Jeśli chodzi o kobiety Pheromax jest nie do pobicia i i nie da się porównac z żadnymi innymi. Jestem pod wrażeniem mocy produktu. Dziewczyny same przy mnie tańczą, ocierając się o mnie i to nie przypadkiem, tylko po prostu robią to na rózne sposoby z pełną premedytacją)) Ponadto podchodzą i chcą mnie poznać, a w dododatku każda jest miła, uśmiechnieta i wyczuwam, że dobrze się czuje w moim towarzystwie-otoczeniu. Nawet jeśli nie okazuje mi zainteresowania , to i tak widzę jej pozytywne nastawienie do mnie. Jest absolutnie rewelacyjny. Chikara sprawdza sie świetnie ale rzeczywiście bardziej na spotkania biznesowe etc, naprawdę rewelacja. Podoba mi się zupełnie inne nastawienie rozmówcy. To tak jakby nie chodziło o ciężka rozmowę, gdzie każdy ciągnie w swoją strone, tylko mam wrażenie, że rozmówca chce żebym to ja był zadowolony:) Bardzo mi to odpowiada:) Alchemy jest łagodny i mniej wyczuwalny, ale w rozmowach, spotkaniach taki wystarcza. Natomiast, jeśli chodzi o kobiety tylko Pheromax. Wiem, że próbując poznać kogoś po Pheromaxie jestem z góry na wygranej pozycji i nie ma praktycznie szans na niepowodzenie.

  • Monika 23 czerwca 2015 o godzinie 12:24

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Po pierwsze chcialam pochwalić obsługę Feromony.pl. Wiele razy zamiawiałam przez internet, ale nigdy nie spotkałam się z takim szacunkiem do klienta.Błyskawicznie dostarczona przesyłka, dodatkowo powiadamiano mnie o jej statusie. Miłym zaskoczeniem była gratisowa chusteczka!! Co do samego produktu hm… chyba działa. PO pierwszej aplikacji poczułam się dziwnie – jakbym była lekko po jakimś dobrym drinku. Zrobiło mi się ciepło a uśmiech nie schodził mi z twarzy. Mój partner chodził za mną prawie krok w krok i zagadywał, czego zwykle od dawna nie robił. O pochwały zwykle musiałam się prosić a tu…niespodziewanie dziwnie miły i komplementy.Sex za dnia tez nie należał do codziennych czynności a tu nagle…. sami rozumiecie. Było super. Polecam…sądze, że to działa- przede wszystkim na osobę, ktora aplikuje sobie feromony- nastawienie do wszystkiego co dzieje sie dookola jest bardziej na luzie- SUPER :)

  • ASFD 21 czerwca 2015 o godzinie 19:45

    Skuteczność

    9.5

    Wydajność

    9.5

    Zapach

    9.2

    Dostępność

    9.5

    Cena

    9.4

    Bardzo dobre feromony, po oxy – najlepsze :)

  • macius 21 czerwca 2015 o godzinie 18:19

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Przede wszystkim rewelacyjna sprawna obsługa feromony.pl, to na początek zrobiło na mnie świetne wrażenie. Co do działania samych feromonów to potwierdzam ich skuteczność i nie tylko pheromaxa, ale również NPA i BTB, na dowód tego powiem tylko, że dzięki długotrwałemu oddziaływaniu odbudowałem swoje małżeństwo, które było już na etapie pozwu rozwodowego. W przeciągu kilkunastu tygodni ze znienawidzonego typa stałem się znowu kochanym mężem. Oczywiście również pozytywnie oddziaływuje na środowisko w pracy i na klientów. Feromony poprawiają jakość życia!

  • Pheromax 7 czerwca 2015 o godzinie 14:55

    Skuteczność

    8.7

    Wydajność

    8.5

    Zapach

    8.1

    Dostępność

    10

    Cena

    6.5

    Witam wszystkich zainteresowanych feromonami .Chciałbym opisać moje pierwsze kroki z feromonami . Przypadkowo przeczytałem reklamę na stronie www i od tego czasu przeglądałem opinie . Nie byłem przekonany co do produktu ,ale postanowiłem zakupić zestaw Pheromax+BTB i powiem,że po aplikacji byłem bardzo zdziwiony zachowaniem ludzi było to bardzo miłe uczucie zwracając na siebie uwagę nic nie robiąc . Pracuję w branży usługowej mam kontakt zupełnie z obcymi ludźmi i powiem jest duża zmiana w zachowaniu co wcześniej tego nie było .Żona w domu hmm ,stała się bardzo miła, a i sex stał się bardzo ciekawy :))) Polecam dla tych co potrzebują coś zmienić w życiu osobistym i służbowym . Zakupu dokonałem na stronie http://www.feromony.pl i jestem bardzo zadowolony podejście do klienta rewelacja ,to nie jest żadna reklama co niektórzy mogą z tego opisu wywnioskować ,ale szczera opinia. Jeszcze raz POLECAM bo działa!!!!

  • misiek2325 4 czerwca 2015 o godzinie 12:24

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    5.7

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Napewno działają… użyłem już prawie cały flakonik i zawsze po użyciu dostrzegałem inne zachowanie kobiet jak i wyjątkowo dobre moje samopoczucie… Nie wierze żebym jechał na efekcie PLACEBO non stop ;p Ale zapach, tu jest problem szczególnie w pierwszych 15 minutach po aplikacji… Polecam odrazu po aplikacji użyć dobrych perfum bo ilekroć użyje pheromaxu i mama wpadnie do pokoju to mówi że jest nieprzyjemny zapach… Pozdrawiam i polecam.

  • Prx26 28 maja 2015 o godzinie 23:30

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    Kiedyś je używałem. Klasyka. Jak to działa to jest masakra. Wychodzimy z przeświadczenia, że coś co miałoby działać tak jak to opisują na stronie jest nierealne. Ale jak już SPRÓBUJESZ – NIE POŻAŁUJESZ. Nie bez powodu feromony.pl trzymaja się już jako lider na rynku prawie 20 lat.

  • agunia 21 maja 2015 o godzinie 12:23

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    stosuję pheromax od 2 tyg. faktycznie chyba coś w tym jest ,gdyż kierownik zakładu w którym pracuję ,z surowego niedżwiedzia zmienił się wobec mnie stał się trochę jakby bardziej delikatny w stosunku do mojej osoby…. nie wiem jak to zadziała na tego konkretnego mężczyznę….ale jak już przetestuję, napewno podzielę się spostrzeżeniami

  • grn 9 maja 2015 o godzinie 11:10

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    9.5

    Zapach

    6.8

    Dostępność

    9

    Cena

    7

    Drogi ale skuteczny.

    Polecam!

  • _ziomek_ 6 maja 2015 o godzinie 15:54

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    9.7

    Zapach

    9.1

    Dostępność

    9.7

    Cena

    9.5

    GENIALNY PRODUKT

  • Janek1968 3 maja 2015 o godzinie 23:37

    Skuteczność

    0.3

    Wydajność

    0.2

    Zapach

    0.2

    Dostępność

    0.4

    Cena

    0.3

    Kupiłem na największym portalu z fero (widomo jaki) i oddalem bo nie dzialaly – okazalo sie ze dla mnie są za mocne. Morze za dużo się psikalem tym? Nie wiem i mam to gdzies. Dobrze ze kase zwrucili (poł buteleczki zuzylem)

  • Beatka 22 kwietnia 2015 o godzinie 16:04

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    5

    Bardzo dobry produkt do uwodzenia. Szkoda, że cena tak wysoka (300zł)

    • Marysia 8 maja 2015 o godzinie 16:09

      Skuteczność

      10

      Wydajność

      10

      Zapach

      9

      Dostępność

      10

      Cena

      10

      Jak za takie stężenie feromonów to cena jest BARDZO NISKA. Jak checsz, oczywiście możesz kupic sobie fero z allegro, w ktorych jest woda 😉

  • loolipop 21 kwietnia 2015 o godzinie 12:20

    Skuteczność

    4.9

    Wydajność

    4.9

    Zapach

    4.9

    Dostępność

    4.9

    Cena

    4.9

    Niedawno zakupiłam próbkę tych feromonów i niestety z bólem serca muszę stwierdzić, że nie działają. Prawda jest to, że ludzie zwracali na mnie większa uwagę ale myśle, że to była kwestia nowej fryzury. Nie polecam.

  • Edwin_w21 14 kwietnia 2015 o godzinie 16:02

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    6.4

    Dostępność

    9.8

    Cena

    8.5

    Produkt bardzo wysokiej jakości. Działa jak należy. Ma tylko MOCNY zapach. Czuć te feromony, bardzo. Trzeba przykrywać perfumami

    Szkoda, że nie ma wersji zapachowej (o jakimś fajnym zapachu).

    Działanie jest jednak zaskakujące. Nie spodziewałem się, że w ogóle zauważę zmianę (jestem z reguły sceptykiem). Chwała pheromaxowi :]

  • tgdf3 7 kwietnia 2015 o godzinie 10:00

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    9.2

    Dostępność

    10

    Cena

    9.1

    Zapach trochę smierdzący, ale sktecznosc bardzo wysoka.

  • karolina 3 kwietnia 2015 o godzinie 16:10

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    10

    jest pewien mezczyzna ktory mi sie podoba, ale niestety nie chce ze mna byc, bo jest duza roznica wieku. ostatnio w pracy zaaplikowalam RM i pheromax….efekt byl oszalamiajacy. on byl jak pod wplywem narotyku…niestety teraz boi sie ze mna spotkac, bo boi sie swojej reakcji,za bardzo go podniecam ale niestety ma problem zeby byc ze mna w zwiazku przez ta roznice wieku. mysle ze zastosuje teraz BTB zeby troche oswoic go ze soba….

  • habababa 3 kwietnia 2015 o godzinie 09:59

    Skuteczność

    8.2

    Wydajność

    6.3

    Zapach

    4.4

    Dostępność

    6.4

    Cena

    5.7

    Działają, ale mają średnio przyjemny zapach. Swoja drogą, nie spodziewałem się, że będą działały w ogóle.

  • pablocats 30 marca 2015 o godzinie 03:17

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    6.4

    Dostępność

    2.3

    Cena

    10

    Szczerze? Jak dla mnie to są po prostu ZAJ**ISTE!! A jak coś jest zaje**ste, to musi być naprawdę dobre. Kto kupuje ten posmakuje. Kupiłem, użyłem na ciało tudzież ubranka a efekt był, co ja mówię jest REWELACYJNE. Kontakt z osobą, która do niedawna miała do nas przeciętny stosunek zaczyna nas bardziej zauważać. To jest niesamowite. Polecam wszystkim i atrakcyjnym paniom oraz oczywiście for men!!! Niedługo napiszę coś więcej na temat Pheromaxu. Tak naprawdę jestem dopiero w trakcie testów. Przecież ja się psikalem dopiero parę razy a aplikacji na rok powinno mi starczyć :)) Tymczasem, miłej konsumpcji!

  • y. 24 marca 2015 o godzinie 19:11

    Skuteczność

    10

    Wydajność

    10

    Zapach

    10

    Dostępność

    10

    Cena

    6

    Na mnie podziałał :) nie wiem czy to moja naiwność i siła podświadomośc i czy faktycznie sprawka feromonów, ale DZIAŁA!! Ja zastosowałam je jako pomoc w walce z depresją i mogę wyraźnie stwierdzić, że ten specyfik poprawia nastrój i samoocene, człowiekowi łatwiej jest pozytywnie myśleć:) Samopoczucie jest rewelacyjne i może też to po części przyciąga innych:) Mi udało się poderwać najpiękniejszą kobietę na świecie i to dobre samopoczucie napewno miało duży wpływ na ten fakt:) Cena tylko 3/5 a to dlatego że wiadomo każdy chciałby taniej 😀 ale podsumowując produkt jest warty tego ile się za niego płaci. biorąc pod uwagę, że próbka starczyła mi na kilka miesięcy!! Jestem gotowa zakupić nowy pheromax, dużą buteleczkę i mam nadzieje że nie będę nimi rozczarowana :) wszystkim niezdecydowanym polecam zakupienie próbek:) pozdrawiam

    • sajlo 26 kwietnia 2015 o godzinie 16:13

      Skuteczność

      10

      Wydajność

      10

      Zapach

      10

      Dostępność

      10

      Cena

      10

      cena to 5/5 za taki produkt

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>